Remzi Doğan

Remzi Doğan

EZBERBOZAN
[email protected]

ÖDEMİŞ'İN ''ANACAN''I

06 Aralık 2023 - 10:03

ANACAN
Merkez sağın temsilcisi Demokrat Parti’den Ödemiş’te Bölgesel çarpan etkisi yaratacak Belediye Başkan adayı Dilek Acar Güleç.


Entelektüel ve birikimli bir hanımefendi,
Aday olduğu Ödemiş dahil, geçmişte Demokratların, Merkez sağın kalesi sayılan ; Tire, Beydağ, Kiraz, Bayındır, Selçuk, Torbalı kuşağının Siyasi ve Gazeteci olarak nabzını iyi tutan,
‘’ Yerel Güç ‘’ adı altında kurduğu haber portalı ile ayni kuşak ilçelerin adeta sesi/nefesi haline gelen  Dilek Acar Güleç, halkla kurduğu sıcak ilişkilerle de bölgenin sevilen yüzü haline gelmiş.
Hitabet yeteneği ve bir’e bir halka dokunuşunun yanında, iletişim kanallarının yanında,
 Basın ve sosyal medya ağlarını profesyonelce kullanması şimdiden bir adım öne geçmesinin yanında, rakiplerinin korkulu rüyası haline gelmiş görünüyor.

Güleç hanımefendinin adı gibi güleryüzlülüğünün yanında,  kendine olan öz güveni ve cesareti Ödemişlilerin diline şimdiden pelesenk olmuş durumda.
Hülasa;
Dilek Acar Güleç Aile desteği başta olmak üzere, DP teşkilatı ve ekip arkadaşlarının kolektif uyumluluğu ile Ödemiş Belediye Başkanlığını göğüsleyeceği gibi, proje ve statik çalışmaları ile de, komşu ilçelerin de rüzgarından etkileneceği adaylık sürecinde yürüttüğü kampanya seçenekleri ile kanıtlanır durumdadır.
Örneğin;
 Organizasyonunu bizzat yaptığı Demokrat Parti Ödemiş gençlik kolları tarafından düzenlenen ödüllü futbol turnuvasının ilk karşılaşması Spor Sport Sahalarında yapıldı.
Büyük ilgi gören turnuvanın ilk gününde ilk turun heyecanı ile A grubunda 2 maç oynandı.
Gece boyunca gençlerin yanında olan ve maçları izleyen Demokrat Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Dilek Acar Güleç “İlk gün A grubunda 2 maç oynandı. Sahada skor değil dostluk kazandı. Biz birlikte olunca skorun önemi yok. Gençlerimiz ile Ödemiş için çok hayallerimiz var. Hep birlikte çok eğlendik. Onlar isteyecek biz yapacağız. Maçlarımız her akşam 4 farklı takım ile saat 20.00 itibariyle Spor Sport halı sahalarından devam edecek. Tüm futbolseverleri bekleriz“ derkilek hanım  gibi en, adeta gözlerinin içi gülüyordu.
Dilek hanım gibi bayanları var gücümüzle desteklersek, onların ,’’ANACAN ‘’ duygu ve yönetimlerinden başka kadınlarımızda etkilenecek,
Demokrat Partilileri ayrıca tebrik ediyorum, Böyle Çağdaş- Medeni cesarete sahip, heybesinin gözleri dolu adayları halkla buluşturdukları için.
Dilek Acar Güleç başkanı izlemeye devam edeceğiz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum