Hasan Hüseyin Koçer

Hasan Hüseyin Koçer

BAKIŞ AÇISI
[email protected]

YÜZ YILIN KUTLU OLSUN TÜRKİYEM

29 Ekim 2023 - 20:19

 YÜZ YILIN KUTLU OLSUN TÜRKİYEM  

Aziz milletimizin Ebedi Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde, eşsiz bir zaferle kurduğu Cumhuriyetimizin 100' üncü Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamanın heyecanını ve onurunu yaşıyoruz.  

Cumhuriyet Bayramı; ülkemizin bütünlüğünün, toplumumuzun birlikteliğinin coşkuyla kutlandığı ve bu vatan uğruna canlarını, gözlerini kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin bir kez daha minnetle yad edildiği bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlendiğimiz günlerdendir. 

Cumhuriyet; bir Milletin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur. 

“Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 29 Ekim 1923 tarihinde “Türk Milleti’nin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare biçimi, Cumhuriyet’tir.” diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milleti’ne emanet edilmiş en büyük miras ve asla vazgeçilemez bir değerdir. Bu değere her zaman sahip çıkmak bizim görevimizdir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere,  şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Büyük Türk Milletinin ve Silahlı Kuvvetlerimizin fedakar mensuplarının, emekli meslektaşlarımız ile ailelerinin

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum