Remzi Doğan

Remzi Doğan

EZBERBOZAN
[email protected]

HEM VİCDANLI EV SAHİBİYİM, HEMDE MADURUM CUMHURBAŞKANIM !

27 Kasım 2023 - 03:51

 HEM VİCDANLI EV SAHİBİYİM, HEMDE MADURUM  CUMHURBAŞKANIM !
Bakın ne vicdansız bir kiracım var anlatayım !!
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan   ‘’ 100 Yılı İnşa Edecekler ‘’ başlıklı Öğretmenler günü programında bir kiracı ile olan diyaloğunu anlatıyor ve ev sahibine aynen şöyle diyor 85 Milyonun gözüne baba, baka,
Eyy ev sahibi,  Sende vicdan var mı ?
Güya ev sahibi 2.500 TL aldığı kirayı 7.500 TL’ye yükseltmek istemiş. !
Cumhurbaşkanımız bu sözün arkasından , ‘’ o ilçenin belediye başkanımızı arayıp ricada bulunuyor, ya uygun bir kiralık yer bulun bu vatandaşa , ya da TOKİ ‘nin evleri varsa oradan bir imkan sağlayın.  
Sanırım çözüm bulunmuştur.
Şimdi çözüm  sırası Ev sahibi olarak bende !
Halen yaşanmakta olan kiracımla olan  sıkıntımı zatıalinize anlatayım  Cumhurbaşkanım.
Yer Ankara’nın göbeği,
Cumhurbaşkanımın ve Devlet büyüklerimin her gün önünden geçtiği Esenboğa Hava Limanı Protokol yolu, yani Ak Parti Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çetin’in Belediye Başkanlığını yaptığı Pursaklar.
Daha açık belirtmem gerekirse Yunus Emre Mahallesi  Sülün Sokak 2/5 nolu  adres.
Pratikte  ‘’ Tebessüm Şehri Pursaklar’’ yazan Dev Levhanın Karşısı Çorbacının üzeri ikinci kat ta oturan kiracım kapı komşusu 8,000 TL ye otururken,  halen 1.350 TL olan kirasını 6 aydır ödemiyor !!
Kiracım ile Yaşadığım olaylar tam bir trajedi !!!
Satır satır yaşadığım olayları sıralayıp, SENDE VİCDAN VAR MI ?  kiracım dersem, ipin ucu nereye gider ?
Ceza alırmıyım  ?
Yoksa Cumhurbaşkanım Pursaklar Belediye Başkanımı arayıp TOKİ’den kiracıma yer bulur mu ?
*** 10.01.2022 Pursaklar’da emlakçım (1) yıllığına kira bedeli 1.350 TL’den İbrahim Özdemir ve eşi Nilay hanıma kiraya verip kontratı her ikisine TC Numaralarını alıp imzalatıyor.
*** İbrahim Özdemir Remzi Doğan adına Banka üzerinden bir yıl kirasını ödüyor.. Yıl Sonunda kontratın yenilenip Devletin yasal %25 lik kira artışını yapması gerekirken yapmıyor *** Ocak, Şubat, Mart aylarını yatırıyor Nisan dahil Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım kira bedellerini  ödememe ye başlıyor ki, hala evimde işgalci gibi oturmaya devam ediyor.
*** İki defa Kalp krizi geçiriyor, Anjiyo oluyorum İzmir’den nemli havadan uzaklaşmak için Ankara’ya evime taşınmak için Kiracım İbrahimi  arıyorum telefonlara çıkmıyor,  Eşi Nilay Hanıma ulaşıyorum Eşi ile ayrıldığını çocukları bırakıp gittiğini söylüyor kiraları yine ödemiyorlar.
*** Eşimle Ankara’ya çözüm için gidiyorum Kiracımı evde ziyaret ediyoruz, evimin banyo tavanı nemden dökülüyor, kapılar şişmiş,  kiracım duygu sömürüsü yapıp, çocukları okuttuğunu okul bitinceye kadar müsaade istiyor, kirayı ödeyeceğini söylüyor, İzmir’e dönüyoruz takip eden aylarda kiralar yine ödenmiyor. !!
*** İlerleyen Süreçte Kiracım Üstü kapalı tehditkar konuşmalara başlıyor, biz ÇİNÇİNLİYİZ, eşimin tüm kardeşleri hapishanede, beni çıkarmak için mahkemeye verin işime daha iyi gelir mahkeme iki/üç sene sürer bende rahat rahat otururum diye.
*** Olayı hukuka yansıtıyoruz Kontratta Kiralayan İbrahim Özdemir’in TC Numarası sahte yazılmış.
Uzun lafın kısası
*** Benim Komşularım 8000 TL ile 10.000 TL arası kira öderken benim 1.350 TL ‘ye verdiğim evimin kirası bile 6 aydır ödenmiyor ve hala oturmaya devam ediliyor.
Sayın Cumhurbaşkanım. olağanüstü mağdur bir ev sahibi olarak  benim adıma da SENDE VİCDAN VARMI ? diye kiracıma seslenip, Pursaklar Belediye Başkanımızı arayabilirseniz Minnettar kalacağım !!!
*** Kiracını çıkarılmasında Yasalar bile yetmiyorsa !! Ev sahibi neden VİCDANSIZ olsun Cumhurbaşkanım.
*** Pursaklar Belediye Başkanım Sayın Ertuğrul  Çetin beyefendi ,
Kardeşlerim, Yeğenlerim ve Çok sayıda yakınlarım Pursaklar’ da oturuyorlar ve size oy verdiklerini  biliyorum.
*** VİCDANLI BİR EV SAHİBİ OLARAK BU MAKALEYİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.
*** Apartman Yöneticimi arıyorum , şuu aslından beter yaklaşımlar sergiliyor. !!
*** Kiracım bayanı arıyorum Kocam terk etti, Anam Babam öldü, Kardeşlerim sahip çıkmıyor diyor, Evime bilinçli bakmıyor. tavan sıvaları dökülüyor ama Çin Çinliyim diyerek tehdit etmekten de geri kalmıyor.

*** Sayın Cumhurbaşkanım satırlarımın sonunda BELİRTMEK İSTERİM Kİ  evimi kiracıdan kurtulmak için SATIŞA ÇIKARDIM .!!!   Ev Sahibi olarak, Kiracıma da benim adıma da bir şeyler söylemek istermisiniz  ?
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum