Harun Zeydanlı

Harun Zeydanlı

Farkındamısın
[email protected]

Siyasetin Magazinleşmesi

29 Mart 2021 - 09:00

Bir mahallede pudra şekeri olayı öteki mahallede tacizler tabiki bu olaylar bizim bildiğimiz Mehmed bakkalın, kasap Nevzat'ın, kırtasiyeci Ayşe'nin, ara sokağın kaldırımına kilim serip o sokağın sakinlerinin bir araya gelip güzel muhabbetle, samimiyetle çayını yudumladığı mahalle ve mahalle sakinleri değil.
****
Çünkü Anadolu insanı kendi mahallesin de toplumun ortak paydasına olan her iyi ve güzel eylemi bağrına basar toplumun toplumun ortak paydasına zara verici eylem söylemleri yadırgar ve sırtını döner, o mahallede barındırmaz. Çünkü toplumun ortak harcı ve çimentosu insani değerlerdir. Bu toplum ciddi manada bunun farkındadır. Siyasi partilerin ve siyasetçilerin magazin programlarına konu olacak eylem ve söylemlerden uzak durması siyasilerin öncelikleri arasında olmalıdır. 
****
Çünkü siyasetçiler de bu toplumun bağrından çıkan demokrasinin de gereği olarak toplumun izni doğrultusunda siyasi hayatını sürdürür. Her siyasi parti kendi içinde insani değerleri kriter olmayan kamuya ve topluma zarar veren grupları temizlemelidir. Sloganımız gelin hepberaber yaşanır mahalle inşa edelim.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum